22-годишното момиче от Варна, което пострада тежко в зловещата катастрофа по бул.

...
22-годишното момиче от Варна, което пострада тежко в зловещата катастрофа по бул.
Коментари Харесай

Много лоши новини за двамата младежи от тежката катастрофа във Варна. Те

22-годишното момиче от Варна, което пострада тежко в злокобната катастрофа по бул. " Левски ", е нормализирано и може да се каже вън от заплаха. Това оповестява Varna24.bg, цитирайки началник на Реанимацията в МАБЛ  " Св. Анна " доктор Валентин Власаков. 

За страдание младите мъже, с които варненката е пътувала, към момента са сред живота и гибелта и за тях не могат да се дадат никакви прогнози все още, добави доктор Власаков. Той не пожела да разяснява какви тъкмо са контузиите на младежите, стана ясно единствено, че са извънредно тежки. 

Припомняме, че зверското меле по бул. " Левски " стана в събота вечер към 22:00 часа, в региона на кръстовището с ул. " Струга ".

Водачът на л.а. " Пежо " (25 г.) от Сливен, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над МПС и се блъска в стената на пасарелката до стадион " Спартак ". 

Вследствие на случая мъжът и неговите спътници - жена на 22 година от Варна и мъж на 26 година от Сливен, са потърпевши тежко, настанени са за лекуване в Реанимацията на МБАЛ " Св. Анна " с заплаха за живота.

По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР